11 de enero de 2012

Desaparició d'un adoslecent


Desapareix un noi de 15 anys veí del barri

La família roman sense saber on es pot trobar


Ronald és un adolescent de 15 anys que va desaparèixer dilluns al migdia. El nen no va arribar a entrar a l’institut, on tenia classe a les tres de la tarda. És possible que porti diners i roba de recanvi.


RTVE1 (Enllaç de RTVE1 ) i LaSextaTV  avui s’han dirigit a la Ronda Sant Antoni de Llefià, bloc 77-81 on viu el Ronald i han entrevistat a la família. Segons ha explicat la seva mare, van denunciar als mossos d’esquadra la desaparició i aquests encara no han aconseguit notícies del nen. A més, ha especificat que falta roba a l’armari i els pocs estalvis que tenia.

Els mossos d'esquadra han trobat missatges estranys al seu correu electrònic on oferien a Ronald un futur com actor. La família explica que aquest era el seu somni i que podria estar retingut en algun lloc on es va dirigir per fer un càsting. El noi no és conflictiu, però si que és molt reservat, i això podria explicar perquè no explicà res als seus pares. 


Les rets socials s’han mobilitzat i s’ha expandit aquesta fotografia i tot el barri està pendent de rebre noves noticies de Ronald. Preguen que si algú el veu avisi a les autoritats per facilitar la busca.
Ronald

No hay comentarios:

Publicar un comentario