6 de enero de 2012

Els reis mags visiten Llefià

Música, llums i cavalls protagonitzen la cavalcada de Badalona

L'associació de comerços organitza xocolatada i s'encarrega del patge un cop més 

El dia de reis és un esdeveniment important per a tot el barri. Durant  la vespra, l'associació de comerços de Llefià va organitzar una xocolatada gratuita davant la porta del metro. També, com cada any, han demanaren a un patge que visités l'establiment durant tota la tarde per recollir les cartes dels nens o fer-se fotos si ho dessitjaven.



Xocolatada
Patge reial





La cavalcada de Badalona per segon any consecutiu  ha començat el seu recorregut al camp de futbol de  l'Unifiació Llefià. Així doncs, s'ha dirigit cap al centre de Badalona passant per la plaça Trafalgar de Sant Antoni, i ha continuat pel carrer de Sant Mori, fins arribar al barri de La Salut. L'alcalde, Xavier Albíol ha decidit participar en l'espectacle, i també ha realitzat el recorregut al capdavant de la cavalcada, envoltat de personal de seguretat.


Com podem veure al video, la música i el colorit van protagonitzar la cavalcada. S'ha invertit molt esforç i diners per aconseguir un dels millors resultats en la història d'aquest muntatge. Els cavalls que portaven els patges han estat la gran novetat d'aquest any. 




4 comentarios:

  1. Jo hi vaig estar, i es podia notar tot l'esforç que s'havia dedicat aquest any, ha sigut una molt bona cavalcada

    ResponderEliminar
  2. Val a dir que en comparació amb la de Sant Adrià aquesta era de pel·lícula!! Molt maca i molt original, com sempre els de Badalona us sabeu lluir en els grans esdeveniments, felicitats :)

    ResponderEliminar
  3. Molt currada! Si senyor...
    Per cert, m'agrada molt l'estètica del blog.

    ResponderEliminar
  4. Jo vaig estar-hi i déu n'hi do!! cada any està tot més ben organitzat!!:)

    ResponderEliminar