6 de octubre de 2011

L'octubre dóna vida al Benestar


A l’Octubre comencen totes les activitats al Benestar Social de Llefià


El casal cívic dirigit per Miguel Terrino des del 2 de Juliol de 2011, ens ofereix  tot un seguit de recursos per reforçar projectes dirigits a la millora de la comunitat i per fomentar el desenvolupament integral de la persona ( beques,ajuts…). A més podem gaudir d’un espai públic obert a tothom on participar en tallers, conferències, sortides culturals, exposicions… per tal de relacionar-nos, fomentar aficions, ampliar coneixements i formar part d’un projecte col·lectiu.



Sala planta baixa on es relaitza l'activitat "Jugar i llegir".

De dilluns a divendres de 9 a 14h i de 15 a 21h ( agost tancat), el centre és freqüentat per tot un conjunt de persones que aprofiten tots els avantatges del casal. Des d’ara mateix fins al desembre, hi ha organitzada tota la programació “Engresca’t” (12 a 18 anys) amb un munt de xarrades i activitats com  són: Preparació pel túnel del terror del 6 al 27 d’octubre dimarts 18h; Exposició Recerca del plaer del 7 al 18 de noviembre; Xerrada Sexualitat a l’adolescència  16 de noviembre  18h; jocs de taula; punt de trobada Green Dangerous;teatre; taller de contacontes; hip hop; dança urbana; manualitats. D'altre banda s'organitzen activitats per a adults (+18 anys) : gimnàstica de manteniment; cuina d'hivern; pintura a l'oli; aprenem català; reforcem la memòria; teràpia musical i del riure; pattchwork nadalenc; reciclatge de CD. Per als infants, s'organitza  un programa socioeducatiu que pretén integrar el joc i la lectura, dos aspectes estretament relacionats i complementaris per al seu desenvolupament  de dilluns a divendres, de 17:30 a 19:30.




Sala planta 2. Hip-hop nivell alt.

A més el departament de Benestar Social i Família, presta el centre a tota una sèrie d'entitats, per tal de que organitzin les seves acitivitats: manualitats, dança del ventre, gimnàstica correctiva, tall i confecció i patronatge, sevillanes, aeròbic, ioga, pintura a l'oli, teatre, cor rociero.

La incripcions per a les activitats encara estan obertes. Per més informació d'horaris truca al 93 460 25 66, envia un e-mail a cc.llefia@gencat.cat,  http://www.gencat.cat/, o visita el casal directament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario