3 de octubre de 2011

Onamar, "Donde viven las grandes canciones!" 99.7


Onamar, la ràdio del nostre barri, ja no és l'emissora que molta gent recorda amb un estil de música tancat i anomenada "RàdioLlefià"

En realitat, la radio va nèixer fa uns 18 anys, amb locutors com Jaime  Vinuesa o Jose Luis Rodríguez que avui dia encara els podem escoltar. Però ara farà uns quatre o cinc anys que la ràdio va canviar per fora i per dins. Avui, al dial 99.7 o bé a http://www.onamar.net/ , podem escoltar música de tota mena, amb els locutors més propers a tu i les millors cançons, proporcionades per Ritmonet.  És possible que en altres temps si sintonitzaves RàdioLlefià escoltessis tota una sèrie de debats o programes d'humor, com el protagonitzat per Sergi Sanchez. Ara, la base de l'emissora és musical, tot i que hi ha intencions per a la pròxima temporada d'introduir seccions informatives. 


Jordi Prades.

Pels matins,  de dilluns a divendres de 8 a 10 ens  acompanya Jose Luis, alias "el Jotas", i a contuniació, des de l'estiu del 2002 tenim el plaer de gaudir amb Jordi Prades, fins a les dues del migdia. Dijous a les 12 ens visita Jaume Cladera sempre amb la secció de  medicina. A les tardes tenim tot un bànol de locutors, coms són Edgar Cabrera, Carlos Bach, Toni Rey i Sergio Bordallo, aquest darrer amb la millor música dance i house. Al vespre, alguns per tornar a casa, altres per començar el dia, podem gaudir dilluns de Control Z, una mena de magazine juvenil, i els altres dies, Daivd Ramon amb la millor sel·lecció de música, per aquells que els agradin els grups fets a "casa". Al cap de setmana arriben la Maria Trenza, Clara Bayo, Elisabeth Sánchez, Joaquín Alterats, Iván Abril i Javier Santana. 

Tots aquests personatges estan fets aquí, a la Ronda Sant Antoni de Llefià, bloc 10 local 3, doncs és una emissora autodidàctica, on  es dóna l'oportunitat d'apendre a tot aquell que vulgui, sense necessitat de cursos teòrics. Només necessites il·lusió, ganes i moltes idees.

A més, hi ha una novetat : una secció de Tarot als matins, de la que només podras gaudir fins d'aquí a pocs dies, així que aprofita i truca al 93 460 31 69.

No hay comentarios:

Publicar un comentario