22 de octubre de 2011

Els colors de la tardor acoloreixen els nostres carrers


Avui la rambla Floridablanca cel·lebra que ha arribat la tardor i ho fa vestint el carrer amb tota una sèrie de paradetes que les diferents entitats del barri i del barri veí, La Salut,  han muntat per quarta vegada. Un munt de gent ha sortit al carrer per donar la benvinguda a la nova estació.

Un cop més, més de vint entitats col·laboren per fer possible un dia com el d'avui, on no falta res per mantenir la canalla distreta durant una bona estona. Tot i que no totes les entitats ho fan, moltes s'encarreguen de fer-se publicitat muntant una carpa on mostren la seva funció al barri. Un expemple és la biblioteca Xavier Soto ( Llefià), que avui ,en lloc de estar disponible com acostuma a fer els dissabtes d'hivern,  tanca les seves portes al públic per compartir la jornada de cel·lebració.

Aquest matí, el passeig estava replet de gent de totes les edats que volien entretenir-se o bé passar l'estona d'una manera diferent. Els més petits han gaudit de tallers de manualitats organitzats per l'esplai de la parròquia de Sant Antoni, El millac. També han pogut divertir-se amb un circuit amb bicicleta, proporcionat pel club ciclista i amb l'actuació del club de teatre que aquesta temporada ha preprat l'obre "El timbaler del Bruc" ( titelles), que també es va poder veure a la bibliòtica fa dues setmanes. 



Esposició fotogràfica.

Els adults han pogut conèixer els menjars típics de les diferents ciutats del món. Comprant un tiquet es podia tastar el gust de cada cultura, que dones del barri s'encarreguen de preparar per mostrar els seus origens més plancenters a la resta de veïns. A més, els més grans poden recordar els inicis d'un barri que ha anat creixent de mica en mica amb una exposició fotogràfica, i que les noves generacions es facin una idea de com era tot quan encara era un turó.

Aquesta tarde continua la festa, sobretot pels joves. Haurà una sèrie d'actuacions de grups de ball i activitats per fer rentable una tarde de dissabte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario