27 de noviembre de 2011

Fira de comerciants.


Els comerciants del barri aquest cap de setmana venen al carrer

El carrer de Pérez Galdos torna a ser el passeig comercial que havia estat fa molts anys


Divendres a primera hora del matí els comerciants del districte de Llefià i d'altres llocs van començar a muntar les seves paredes al carrer de Pérez Galdos. El terror ha estat el tema de la fira i tot va ser decorat en aquest sentit. Fins i tot els venedors s'han diisfressat de bruixes i bruixots per emfatitzar el tema. A la tarde el carrer s'omplí de gent amb la xocolatada que l'associació d'entitats de Sant Antoni oferí per a tots els veïns. Les persones han viscut tota la vida al barri no recorden quan va ser l'última vegada que aquest carrer es va omplir tant de gent disposada a participar activament.
Durant tota la fira es van posar a la venda tota mena de productes artesanals: desde pa o pizzes, passant per productes de cosmètica, fins a complements com són mocadors, erracades o pulseres. Dissabte al matí l'alcalde de Badalona, xavier Alvíol va decidir passejar també per la fira i a la tarde el canal de televió Badanotis ( també disponible a internet amb tota l'actualitat de la ciutat) va visitar el carrer principal per demanar opinió al veïns de l'activitat que ja fa dos anys que es realitza. Els més petits van poder gaudir de tallers que es van organitzar especialment per a ells (cares pintades, manualitats...)






Els veïns consideren que s'hauria de fer amb més freqüència perquè és una activitat que dóna vida al barri i tot i que no es consumeixi tant com s'hauria fet en altres millors temps, la fira afavoreix als negocis de tota la vida del barri que intenten sobreviure encara que lluiten contra el factor crisis. 



1 comentario:

  1. Molt interessant la fira, jo em vaig passar a fer un cop d'ull i vaig acabar comprar un munt de productes, des de formatge, pà, llonganissa, etc. Que bo que estava tot!

    ResponderEliminar